Ontwerp (3D)

Ontwerp (3D)

Een goed ontwerp legt de basis voor een tuin waarvan u jarenlang plezier hebt. Wij houden rekening met de stijl en vorm van uw huis, met de omgeving, met schaduw en zon, met de bodemgesteldheid en uw budget. Wij ontwerpen tegenwoordig ook in 3D. Klik hier voor meer info m.b.t. tuinontwerpen in 3D.

Bij de aanleg kent hoveniers bedrijf Alwies Ottenschot een vaste manier van werken. Van begin tot eind voert 1 ploeg mensen alle werkzaamheden uit. Dit geeft al aan dat deze mensen allround moeten zijn enzowel verstand van grondwerk, bestrating en beplanting hebben alsmede creatief moeten zijn.

Het voordeel hiervan is dat u continue met dezelfde mensen hebt te maken waarbij overleg en besprekingen tijdens de aanleg makkelijker verlopen. De kans op misverstanden is dan ook uitgesloten. Voor het personeel is het voordeel dat ze steeds gevarieerd werk hebben. Een tuin van begin tot eind maken geeft een bepaalde voldoening en motivatie.

Het ontwerp is klaar en vol enthousiasme klopt het hart van u en van de medewerkers want nu begint een van de mooie kanten van het vak.

Hoveniersbedrijf Alwies Ottenschot is thuis in het aanleggen van alle tuinstijlen. Van modern tot nostalgisch en van onderhoudsvriendelijk tot een rotstuin. In de afgelopen jaren zijn al diverse tuinen met omvangen van 25 tot 5000 m2 gerealiseerd. Er kan hier gerust gesproken worden van een bedrijf met zeer ruime ervaring. Alle elementen van tuinaanleg worden beheersd en met de modernste materialen en machines uitgevoerd. Nu de tuin klaar is kunt u met een gerust gevoel genieten van uw droomparadijs.

Onze werkwijze:

1. Vrijblijvend gesprek

Tijdens een oriënterend gesprek ontstaat een beeld van uw wensen en van de mogelijkheden die uw toekomstige tuin te bieden heeft. Vooral de stijl, de sfeer en het karakter krijgen ruim aandacht. Aan de hand hiervan geven wij direct een prijs voor het maken van het schetsontwerp.
Natuurlijk bent u nauw bij het ontwerp betrokken: het wordt úw tuin! Maak daarom vooraf een overzicht van wensen en ideeën. Verzamel afbeeldingen van tuinstijlen en -sferen die u aanspreken. Ons streven is om dit schetsontwerp binnen 14 dagen te presenteren.

 

2. Bespreking schetsontwerp

Uw tuin wordt eerst gedetailleerd ingemeten. Dan creëren we een uitgebreid schetsontwerp, dat we met u bespreken, en waarin we uw aanpassingen verwerken. Hierna bepalen we de materialen en de beplanting. We kiezen alleen voor duurzame materialen, die op lange termijn het beste resultaat opleveren.

3. Vaste prijs of nacalculatie

U kunt kiezen of de werkzaamheden worden uitgevoerd tegen een vaste prijs of op basis van nacalculatie.

 • Als u kiest voor een vaste prijs, krijgt u vooraf een uitgebreide offerte waarin u glashelder ziet welke werkzaamheden tegen welke prijs worden uitgevoerd.
 • Als u kiest voor nacalculatie, krijgt u per dag een overzicht van de gewerkte uren en de gebruikte materialen.
Wij bellen u!
A.u.b. verplichte velden invullen

Hoveriersbedrijf Alwies Ottenschot staat voor:

 1. meer dan 30 jaar ervaring als hovenier
 2. alles onder één dak (1800m2 overdekt + showtuin)
 3. advies door professionals
 4. van ontwerp tot realisatie
 5. voor elk budget
 6. efficient werken met een ingewerkt team
 7. hulp/advies bij uitzoeken beplanting en bestrating
 8. goede prijs/kwaliteit verhouding
 9. alle soorten tuinplanten en bomen / What you see is what you get
 10. groot sierbestrating plein met voorbeelden
 11. specialist in het leveren en leggen van keramiek tegels
 12. tientallen tuinontwerpen / stijlen (ook maatwerk)
 13. gespecialiseerd groencentrum waar je echt wat kunt zien

Wilt u uw tuin vernieuwen? Kom dan zeker eens vrijblijvend een bezoekje brengen aan Hoveriersbedrijf Alwies Ottenschot (Haaksbergen)

Contact

Hoveniersbedrijf Alwies Ottenschot

Goorsestraat 259 A
7482 CH Haaksbergen

E-mail: info@alwiesottenschot.nl

Telefoon: (074) 3575777

Openingstijden

 • Maandag 9.00 uur t/m 18.00 uur
 • Dinsdag 9.00 uur t/m 18.00 uur
 • Woensdag 9.00 uur t/m 18.00 uur
 • Donderdag 9.00 uur t/m 18.00 uur
 • Vrijdag 9.00 uur t/m 18.00 uur
 • Zaterdag 8.00 uur t/m 16.00 uur
© 2020 Alwies Ottenschot. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search