PRIVACYVERKLARING  

Verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens van klanten, leveranciers en andere opdrachtnemers

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/of diensten inkopen.

Bent u een (potentiële) klant van ons, dan gebruiken wij uw gegevens om u een offerte te kunnen toesturen, te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst dient te voldoen, zaken te kunnen leveren of werkzaamheden voor u te kunnen verrichten, te kunnen factureren en met u vlot en efficiënt te kunnen communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.

Bent u een (potentiële) leverancier of andere opdrachtnemer dan zijn uw persoonsgegevens eveneens noodzakelijk voor de sluiting en uitvoering van de overeenkomst. Bij inkoop is dat nodig om u te kunnen laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dient te voldoen, een offerte-aanvraag te kunnen toesturen of een bestelling bij u te kunnen plaatsen, uw facturen te kunnen betalen en vlot en efficiënt met u te kunnen communiceren over andere aspecten van de overeenkomst.

U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven.

Doorgifte aan derden

In verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met u is het mogelijk dat wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen die onderdelen, materialen en producten aan ons toeleveren of in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren. Verder maken wij gebruik van externe serverruimte voor de opslag van (delen van) onze verkoop- en inkoopadministratie, waar uw persoonsgegevens een onderdeel van uitmaken. Uw persoonsgegevens worden om die reden aan onze provider van serverruimte verstrekt. Verder maken wij gebruik van Microsoft Office en de bijbehorende opslagmogelijkheden voor e-mails en andere bestanden.

Verwijzing naar derde partijen (o.a. social media)

Onze website bevat links en buttons met verwijzingen naar websites van derde partijen. Dit zijn onder andere Facebook, Twitter, Linkedin en Google+. Op het moment dat je een dergelijke link of button aanklikt, verlaat je onze website en zijn deze derde partijen verantwoordelijk voor het cookiegebruik op hun website.Hier hebben wij geen invloed op. We verwijzen daarom voor meer (cookie)informatie naar de desbetreffende websites.

Bewaarperiode persoonsgegevens

Indien u een offerte bij ons heeft opgevraagd maar u geen klant bij ons geworden bent, zullen wij uw gegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact verwijderen. Ook indien wij een offerte van u hebben ontvangen, maar wij geen klant van u zijn geworden, zullen uw persoonsgegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact worden verwijderd.

Welke cookies gebruiken we en waarom

Cookies worden door Hoveniersbedrijf Alwies Ottenschot geplaatst en in sommige gevallen gebeurt dat namens andere partijen met wie Hoveniersbedrijf Alwies Ottenschot daarover afspraken heeft gemaakt. Hieronder vind je een overzicht van soorten cookies die geplaatst worden via de Hoveniersbedrijf Alwies Ottenschot website:


 

functionele cookies

Hoveniersbedrijf Alwies Ottenschot plaatst cookies;

  • om te zorgen dat de website werkt zoals wij dat bedoeld hebben;
  • om te voorkomen dat je acties meerdere malen opnieuw moeten uitvoeren, bijvoorbeeld zodat je bij een volgend bezoek aan de website automatisch wordt ingelogd;
  • die jouw gebruik van de website vergemakkelijken (bijvoorbeeld omdat daarmee jouw voorkeursinstellingen of bewaarde vacatures worden onthouden);
  • het geven van een melding bij een niet afgeronde sollicitatie zodat je jouw voortgang daarin niet kwijtraakt.

Opslagtermijn: Sessie - 2 jaar

webstatistieken/analytische cookies

We maken gebruik van cookies voor web statistieken. We maken gebruik van cookies om de werking van de website te monitoren, de website te verbeteren op basis van prestaties en om de effectiviteit van campagnes te beoordelen. Wij gebruiken deze om informatie te verzamelen over hoe bezoekers onze website gebruiken. Daardoor kunnen we de website nog beter op jou als bezoekers afstemmen. De gegevens worden geanonimiseerd verzameld en worden niet voor een ander doel gebruikt dan voor verbetering van de prestaties van de website. Hoveniersbedrijf Alwies Ottenschot meet het websitebezoek met Google Analytics. Alleen Hoveniersbedrijf Alwies Ottenschot en leveranciers namens Hoveniersbedrijf Alwies Ottenschot hebben toegang tot de verzamelde data in Google Analytics. Om je een idee te geven hoe de verzamelde gegevens worden gebruikt, is er op de site van Google een voorbeeld van de software te bekijken.

Opslagtermijn: Sessie - 2 jaar

advertentie- of targetingcookies

Deze cookies worden geplaatst door Hoveniersbedrijf Alwies Ottenschot en leveranciers namens Hoveniersbedrijf Alwies Ottenschot. Met deze cookies vergroten wij de relevantie van het aanbod op de eigen website of op websites van derden op basis van anoniem surfgedrag op onze website. Zo kunnen we bijvoorbeeld zorgen dat de advertenties die je ziet relevanter zijn voor jou.

Opslagtermijn: Sessie – 2 jaar

Uw rechten

U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot: Hoveniersbedrijf Alwies Ottenschot, Goorsestraat 259 A, 7482 CH Haaksbergen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Haaksbergen,

01-01-2020

Wij bellen u!
A.u.b. verplichte velden invullen

Hoveriersbedrijf Alwies Ottenschot staat voor:

  1. meer dan 30 jaar ervaring als hovenier
  2. alles onder één dak (1800m2 overdekt + showtuin)
  3. advies door professionals
  4. van ontwerp tot realisatie
  5. voor elk budget
  6. efficient werken met een ingewerkt team
  7. hulp/advies bij uitzoeken beplanting en bestrating
  8. goede prijs/kwaliteit verhouding
  9. alle soorten tuinplanten en bomen / What you see is what you get
  10. groot sierbestrating plein met voorbeelden
  11. specialist in het leveren en leggen van keramiek tegels
  12. tientallen tuinontwerpen / stijlen (ook maatwerk)
  13. gespecialiseerd groencentrum waar je echt wat kunt zien

Wilt u uw tuin vernieuwen? Kom dan zeker eens vrijblijvend een bezoekje brengen aan Hoveriersbedrijf Alwies Ottenschot (Haaksbergen)

Contact

Hoveniersbedrijf Alwies Ottenschot

Goorsestraat 259 A
7482 CH Haaksbergen

E-mail: info@alwiesottenschot.nl

Telefoon: (074) 3575777

Openingstijden

  • Maandag 9.00 uur t/m 18.00 uur
  • Dinsdag 9.00 uur t/m 18.00 uur
  • Woensdag 9.00 uur t/m 18.00 uur
  • Donderdag 9.00 uur t/m 18.00 uur
  • Vrijdag 9.00 uur t/m 18.00 uur
  • Zaterdag 8.00 uur t/m 16.00 uur
© 2020 Alwies Ottenschot. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search